Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Bedrijfsfilm laten maken?

Bedrijfsfilm laten maken? Een goede bedrijfsvideo zorgt voor impact en een onvergetelijke indruk. Vidski maakt professionele audiovisuele concepten voor jouw bedrijf.

Een bedrijfsfilm: wat is het en waarom?

Een bedrijfsfilm of video is de ultieme manier om jouw bedrijf op een leuke, persoonlijke, visuele en snelle manier te presenteren. Daarnaast is video het meest krachtige medium om jouw boodschap over te brengen omdat bewegend beeld samen met de juiste muziek zorgt voor een goede en blijvende indruk bij de kijker. Een bedrijfsfilm vormt de uitgelezen mogelijkheid om jouw boodschap moeiteloos over te brengen in 90 seconden. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie voor potentiële nieuwe klanten, een ludieke actie op social media, of een boodschap voor bezoekers of medewerkers: een goede bedrijfsfilm zorgt voor een onvergetelijke indruk.

Bedrijfsvideo voor social media

Video wordt steeds belangrijker op social media. Tegenwoordig is video niet alleen voorbehouden aan YouTube. Ook op andere social media kanalen zoals Linkedin, Facebook en Instagram speelt video een steeds grotere rol om goed onder de aandacht te kunnen komen van jouw doelgroep. Een bedrijfsfilm van Vidski wordt altijd compleet geleverd met aangepaste versies die geschikt zijn voor alle bekende social media kanalen. Daarnaast kan er een logo animatie gemaakt worden om de film mee te starten en is er van elke film een teaser beschikbaar.

 

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is een bijzonder proces dat begint met een goed plan. Wat wil je bereiken? Wie is je doelgroep? Welke boodschap wil je overbrengen? En welke actie wil je dat de kijker onderneemt? Samen komen wij tot een sterk scenario dat de basis vormt voor schitterend resultaat.

Bedrijfsfilm kosten en mogelijkheden

De kosten voor een bedrijfsfilm hangen onder andere samen met de keuze voor een bepaald productieproces. Dit kan worden afgesteld op jouw budget, wensen en doelen. Zo is er, voor elk budget een passende bedrijfsvideo te realiseren.

Wat je krijgt:

  • Bedrijfsfilm in HD/UHD/4K/6K
  • Teaser van 15 seconden
  • Aangepaste versies voor alle social media kanalen

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo