Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Hoe werken wij?

Stappen

1

Intake

Elke samenwerking begint met een intake gesprek. Daarin proberen wij jouw bedrijf zo goed mogelijk te leren kennen. Wat zijn de doelen, wat wil je bereiken met de videocontent en hoe kunnen we alles zo goed mogelijk naar voren laten komen?

We verzamelen alle informatie om een inhoudelijk sterk scenario te kunnen ontwikkelen. Met een rugzak vol informatie vertrekken wij weer naar ons kantoor en maken wij een conceptvoorstel van het scenario en een planning voor de opnames.

2

Conceptvoorstel

Je krijgt van ons een creatief concept voorstel waardoor je een idee hebt van wat je kan verwachten qua vorm en stijl.

3

Camera? Actie!

De volgende stap is, afhankelijk van het project, één of meerdere draaidagen. Onze crew regelt alles op de locatie, zorgt wanneer nodig voor de visagie en styling, en samen maken wij de opnames voor jouw film! Als de opnames klaar zijn, is het tijd voor de montage.

4

Feedback

Wanneer alle beelden zijn gemonteerd en voorzien van muziek krijg je van ons het eerste concept. Daarna passen wij de video aan totdat je volledig tevreden bent en je ook voor alle social mediakanalen een geschikte video hebt.  

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo