Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Product of instructievideo laten maken?

Een productvideo maakt uitleg overbodig. Beelden spreken voor zich! Laat indrukwekkende product of instructievideo’s maken voor je product door professionals van Vidski.

Een instructievideo zorgt dat ingewikkelde informatie gemakkelijk wordt uitgelegd aan klanten, relaties of medewerkers. Geef uitleg over een product, creëer een visuele handleiding of laat medewerkers deelnemen aan een training. De mogelijkheden voor instructievideo’s zijn eindeloos. Een instructiefilm brengt ingewikkelde materie in duidelijke beelden bij de kijker. Door het te laten zien kun je moeiteloos uitleg geven. Zo kunnen goede instructie of productvideo’s service afdelingen ontlasten, de aandacht van bezoekers vasthouden tijdens het wachten, of belangrijke uitleg delen met medewerkers over veiligheid of hygiëne. Ook kan een video tutorial zorgen voor zorgvuldiger gebruik van bijvoorbeeld bedrijfsmaterialen.

Hoe maakt Vidski instructievideo’s?

Wanneer je een instructievideo laat maken door Vidski dan willen wij alles weten over het doel van de instructievideo of productvideo. Wie wil je bereiken, welke boodschap of uitleg wil je overbrengen en wie is je doelgroep? Samen bekijken we welk type instructiefilm past bij jouw instructie en ontwikkelen daarna een storyboard en scenario. Instructiefilms kunnen gefilmd worden op locatie met de medewerkers van het bedrijf maar ook als point of view presentatie: vanuit de kijker gefilmd, waar twee handen de instructie laten zien met een voice-over uitleg.

Kosten instructievideo

De kosten voor een instructievideo of productvideo zijn afhankelijk van een aantal factoren en daarom is een exacte prijs vooraf lastig te presenteren. Maar door bewust te kiezen voor een bepaalde productiewijze, bijvoorbeeld met of zonder draaidag op locatie, kunnen we voor elk budget het maximaal mogelijke doen. Een instructievideo blijft altijd maatwerk.

Voor maximale impact combineer je één of meerdere instructievideo's met een bedrijfsfilm.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo