Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Event film of aftermovie laten maken?

Leg de sfeer vast van jouw event! Laat een event film of aftermovie maken en deel de beleving online met jouw publiek.

Van een geslaagd event wil je natuurlijk zo lang mogelijk nagenieten. Wat is er dan beter dan jouw event delen met het grote publiek? Met een event film worden de mooiste beelden van een event vastgelegd zodat je deze later kunt terugkijken of gebruiken voor een promotiecampagne. Een aftermovie van een festival, een prachtige terugblik op een grootse bruiloft of het vastleggen van een netwerkdag: event films zijn gericht op het vastleggen van een beleving of gebeurtenis. De sfeer van een event komt terug in de film, maar een event film is ook perfect geschikt als promotiemateriaal voor jouw bedrijf, product of een volgend event.

Aftermovie laten maken

Hoe gaat het maken van een aftermovie in zijn werk? Bij Vidski starten we met een goed gesprek waarin we alle mogelijkheden bespreken. Daarna gaan we over op het uitwerken van een concept tot een opnameplanning en eventueel een script. Hierna is het tijd voor actie! Het opnemen van de beelden gebeurd met verschillende camera’s zodat er een combinatie van sfeerbeelden en overzichts shots ontstaat. Het opnemen van interviews, voice overs, verslaglegging en dronebeelden behoort ook tot de mogelijkheden. Hierna is het tijd voor montage en afwerking. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

Aftermovie kosten

Het prijskaartje van een aftermovie hangt van een aantal zaken af. Voor ieder event leveren wij maatwerk: het gaat om jouw persoonlijke verhaal. De mogelijkheden om dit verhaal op een originele en pakkende manier te visualiseren zijn eindeloos. Het eindresultaat is ook afhankelijk van de inzetbaarheid van de aftermovie. Is de film voor zakelijk of particulier gebruik? Wordt het ingezet op social media? Is er een hele of halve dag filmen nodig? Wij denken graag met je mee en maken een offerte op maat. Hierin wordt rekening gehouden met factoren zoals de locatie, de filmduur, personeelsinzet en montagekosten.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo