Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Multicam livestream of live videoregistratie laten maken?

Multicam of meerdere camera’s inzetten om live beelden te maken van jouw event of presentatie? Vidski verzorgt de gehele livestream inclusief regie van A tot Z!

Wil je multicam inzetten voor jouw livestream [link naar livestream pagina]? Multicam betekent de inzet van meerdere camera’s voor een videoregistratie die live kan worden uitgezonden. Tijdens de live stream kan moeiteloos worden gewisseld tussen de verschillende camera standpunten. Dit zorgt voor een dynamisch beeld maar het kan ook worden ingezet om bijvoorbeeld een presentatie interactief te maken. Zowel de presentator als eventuele toeschouwers kunnen in beeld worden gebracht.

Livestream interactief

Een multicam livestream kan worden ingezet om een live e-learning, webinar of presentatie vast te leggen. Tijdens de livestream kan ook interactie worden gezocht met de kijker door middel van een live poll of de inzet van beelden van de chatbox waar bijvoorbeeld vragen kunnen worden gesteld.

Vidski team

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een livestream met of zonder multicam? Of wil je een offerte aanvragen voor de organisatie van een professionele livestream met multicam op jouw locatie?

Neem dan contact op met Vidski.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo