Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Livestream nodig voor jouw event of gelegenheid?

Livestream uitzenden van jouw event met multicam? Vraag kosteloos een offerte aan bij de professionals van Vidski.

Live stream is niet enkel meer weggelegd voor de grote theaters en tv shows. De huidige technologie maakt het mogelijk om voor ieder event een kwalitatieve livestream te organiseren. Of je nu een inhouse workshop toegankelijk wil maken voor ieder personeelslid of de presentatie van de jaarcijfers wil delen met aandeelhouders en klanten: een livestream is de oplossing om je presentatie direct te delen op social media zoals Youtube, Facebook of welk ander videoplatform dan ook.

Livestream laten maken

Een live stream of live videoregistratie laten maken van jouw event kan natuurlijk met 1 simpele camera maar het is ook mogelijk om tot 4 camera’s jouw livestream event professioneel vast te laten leggen. Zo ontstaat een dynamisch beeld dat voor de kijkers interessant is. Wil je jouw event live uitzenden met meerdere camera’s? Kies dan voor onze multicam [link naar pagina multicam] oplossingen voor events.

Hoe komt een live stream tot stand?

Voor een live videoregistratie worden 1 of meerdere (multicam) camera’s geplaatst op de locatie van jouw event. De crew van Vidski zal op de locatie aanwezig zijn om de regie en  technische aspecten van de livestream zoals geluid en microfoons in goede banen te leiden. Wanneer de live stream start kunnen kijkers, afhankelijk van het platform waarop je wil uitzenden, inloggen en de beelden bekijken.

Vooraf bespreken wij het event en welke onderdelen extra in beeld moeten worden gebracht. Daarnaast is het mogelijk om ook andere inhoud of beelden te tonen. Zo kan de livestream worden afgewisseld met powerpoint slides van de presentatie of kan door middel van een splitscreen zowel de presentator als de (powerpoint) presentatie zichtbaar worden gemaakt.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo