Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Drone beelden laten maken? | Gecertificeerde drone piloot

Laat de mooiste videobeelden maken met een drone. Ga de hoogte in en voeg een extra dimensie toe aan jouw bedrijfsfilm of promotievideo!

Drone beelden laten maken

Met een drone kun je ongelofelijk veel grootse video opnames maken. Ben je enkel op zoek naar overzichtsbeelden gemaakt door een drone? Of wil je drone shots verwerken in een onderscheidende bedrijfsvideo of promotievideo? In beide gevallen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Vidski zorgen we niet alleen voor de juiste beelden, maar ook voor een goede montage zodat jouw boodschap een blijvende indruk achterlaat bij de kijker.

Waar zijn drone beelden voor te gebruiken? Een greep van de mogelijkheden: presentaties van woningen voor de verkoop, werving video's, aftermovies, bedrijfsfilms of commercials. Is jouw bedrijf gevestigd in een pittoreske omgeving die zich leent voor een timelapse? Of kun je van bovenaf prachtig in kaart brengen hoe geslaagd jouw evenement was? Met een drone kun je de camera laten bewegen van grondniveau tot hoog in de lucht. Zeker in combinatie met videobeelden vanuit andere hoeken maak je met drone beelden gegarandeerd indruk op de kijker.

Drone beelden Genk

Door onze ervaring met maken van spectaculaire luchtvideo’s heeft de techniek geen geheimen meer voor ons. Daarom begint de drone aanpak van Vidski bij het vaststellen van een pakkend concept. Wat je doel ook is: alles valt en staat met een sterk verhaal en goede visuele uitwerking. Afhankelijk van de opdracht maken wij beelden in Genk en omstreken of elders in België. Uiteraard zijn onze drone piloten gecertificeerd en houden zij zich netjes aan de nationale wetgeving omtrent het inzetten van drones.

Kosten drone video

Het tarief voor het maken van een drone video is onder andere afhankelijk van de benodigde voorbereiding, de duur van de beelden, het montagewerk en de locatie. Iedere video is maatwerk! Natuurlijk ontvang je vooraf van ons een uitgewerkte offerte met een duidelijke prijsopbouw.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo