Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Promotiefilm laten maken? Pakkende beelden voor een perfect resultaat!

Een promotiefilm laten maken voor je product, dienst, organisatie of bedrijf? Vidski maakt krachtige promotiefilms voor een groot publiek. Ga voor impact!

Trek de aandacht voor jouw merk, dienst, event of product met een professionele promotiefilm. Een promotiefilm of commercial zet een bepaalde boodschap in de schijnwerpers en zet kijkers aan tot actie. Door direct de aandacht van kijkers te trekken wordt het mogelijk om op een effectieve manier te communiceren. Met deze vorm van reclame zorg je ervoor dat jouw verhaal kort maar krachtig terecht komt bij potentiële klanten. Pakkende beelden en een creatieve benadering staan centraal in de promotiefilms van Vidski. Versterk jouw marketingstrategie en onderscheid je van jouw concurrenten.

Promotiefilm laten maken

Doeltreffend, duidelijk en overtuigend. Dat zijn de kernwaarden van een goede promotiefilm zoals wij ze maken. Een promotiefilm kun je zien als een commercial of reclameblok wat op allerlei kanalen ingezet kan worden. Denk bijvoorbeeld aan Youtube, Facebook of op televisie. In deze video wordt een product of dienst gepromoot en ligt de focus op jouw merk. Een promotiefilm heeft niet alleen een duidelijke boodschap, maar zorgt ook voor een beleving. Door het maken van interessante content wordt de aandacht van de kijker getrokken, ontstaat er een emotionele band en kun je de kernboodschap overbrengen.

Kosten promotiefilm

De kosten voor het maken van een promotiefilm of commercial zijn afhankelijk van jouw wensen en budget. Een aantal factoren spelen een rol in de prijs, zoals de duur van de promotievideo, de omvang van de crew en de locatie. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en wij vertalen jouw ideeën in een een passend productieproces. Al onze video’s zijn maatwerk waarbij we samen een boodschap vertalen in een pakkend visueel geheel. Van het concept en de opnames tot editing en montage; Vidski gaat altijd voor het perfecte resultaat.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo