Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Wervingsvideo of vacature video laten maken?

Een recruitment video of vacature video is de basis voor een sterke online wervingscampagne. Zet video in en laat talent kennismaken met jouw bedrijf.

Vacature video laten maken

Werf de beste kandidaten voor elke functie met een vacature video. Een vacature of wervingsvideo geeft jouw organisatie een gezicht en laat toekomstige medewerkers een kijkje nemen binnen de muren van jouw onderneming. Bovendien biedt een video de mogelijkheid om zonder lange omschrijvingen een moderne of nieuwe job van uitleg te voorzien. Niet elke hedendaagse functie is meer geschikt voor een standaard vacaturetekst. Een vacature video vergemakkelijkt het recruitmentproces en zal zorgen voor een snellere en betere match. De wereld van recruitment en HR is in de afgelopen jaren sterk veranderd en bijna volledig gedigitaliseerd. Van de inzet van social media tot online reviews over het bedrijf: de kandidaten van deze tijd zijn optimaal geïnformeerd en wachten niet meer rustig af tot de volgende carrièremove zich aandient.

Toptalenten binnenhalen voor jouw vacatures was niet eerder zo uitdagend.  

Wervingsvideo laten maken

Een goede wervingsvideo zorgt dat jouw vacature opvalt tussen de vele honderden andere vacatures, en maakt werkzoekende enthousiast voor jouw openstaande functie. Positioneer de onderneming optimaal en laat video een essentieel onderdeel van de recruitment funnel worden. Zo voelen kandidaten zich reeds vóór het gesprek al verbonden met de organisatie.

Daarnaast kan de video steeds opnieuw worden gebruikt wanneer er een nieuwe vacature ontstaat.

Kosten vacature video

De kosten voor een vacature video zijn afhankelijk van de keuzes in de productie, en worden afgestemd op jouw doelen, wensen en budget. Zowel op locatie als in een studio kunnen wij een passende en sprekende video creëren. Al onze wervings video's worden voorafgegaan door een bedrijfslogo animatie die de video verder personaliseert.

Wil je een online wervingscampagne opzetten? Van ons krijg je altijd 3 video’s in verschillende formaten zodat je voor ieder platform de juiste video kan inzetten. Zo geef je jouw vacature op alle verschillende social media kanalen de nodige zichtbaarheid.

Je krijgt:
  • 1 vacature video voor web (duur: 90 seconden)
  • 2 video’s voor instagram (story + post).

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo