Door te klikken op "Accepteer alle cookies" ga je akkoord met het opslaan van Cookies op je toestel om je gebruikservaring te bevorderen, gebruik van de site te analyseren, en ons te helpen met onze marketing. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie

Website laten bouwen? Laat gelijk een mooie bedrijfsvideo maken!

Website laten bouwen in Genk? Kies het starterspakket van Vidski. Website, logo en bedrijfsfilm voor een vaste prijs. Boost jouw onderneming!

Starterspakket: website, logo, tekst en video!

Ben je startend ondernemer of is jouw website aan een update toe? Kies dan voor ons starterspakket. Wij maken dan jouw website, voorzien je van een stijlvol logo, de beste webteksten en zorgen voor een uitdagende promotievideo voor jouw onderneming. Een goede website moet duidelijk zijn, aansprekend en precies passen bij het bedrijf. Maar bezoekers moeten ook moeiteloos de weg kunnen vinden op de website en contact op kunnen nemen. Dat is hoe Vidski websites bouwt.

Website laten maken

Wanneer je kiest voor ons starterspakket krijg je altijd een website met 4 webpagina’s inclusief een contactpagina met contactformulier. Uiteraard voorzien wij alle pagina’s van teksten en optimaliseren wij je website zodat deze vindbaar wordt in Google. Ook ontwikkelen wij, samen met jou, een professionele promotiefilm voor jouw bedrijf. Laat mensen op een gemakkelijke manier, via beelden, kennismaken met jouw product of dienst en vergroot moeiteloos je bereik op sociale media. Je krijgt namelijk niet alleen een promotiefilm maar ook een versie die geschikt is voor al je social mediakanalen.

Wil je dat wij al jouw socials aanmaken en opstarten? Dat kan! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Basic of premium pakket

Onze starterspakketten zijn beschikbaar in basic of premium variant. Onderstaand kan je beide pakketten vergelijken en zo een pakket selecteren dat past bij jouw wensen. Een website laten maken past niet altijd binnen ieders budget maar gelukkig heeft Vidski daar een oplossing voor: het startersabonnement. Laat ons jouw volledige online-presence ontwikkelen en onderhouden met een starters-abonnement. Voor een vast bedrag per maand, voor de duur van 2 of 4 jaar, ben je verzekerd van een online-presence van topniveau inclusief website, teksten en video’s.

Laat jouw bedrijf ook gezien worden met een videoproductie van Vidski.

Contacteer ons
Vidski logo